Solförmörkelse

Försöker få min hjärna att vakna, efter siesta! Det är plågsamt! Nu har jag släppt in ljud och ljus, i nämnd ordning! Ut med en öronpropp i taget, paus emellan, maken drar upp rullgardinen, långsamt, halvvägs, jag bländas ändå! Nu börjar chocken avta, och hjärnan vänja sig. Nu väntar jag på att den ska få min kropp att lyda dess vaga och svaga signaler! Det är inte lätt det här, med hjärntrötthet och utbrändhet! Sitter upp i sängen nu iallafall!


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Det är så skönt att plugga in öronpropparna djupt i öronen när man gå och lägger sig och verkligen höra hur omvärlden stängs ute. Sover själv jämt med öronproppar då jag har svårt att somna med störande ljud om kring mig och sover väldigt lätt. Vaknar av minsta lilla ljud om jag inte har propparna på mig. Har du något bra tips på öronproppar att sova med? De vanliga gula som jag har får jag ibland lite ont av.

Svar: Jag har vanliga gula, som ibland åker ur, och jag vaknar. Är det tyst kan jag somna om igen, annars kan det bli svårt. Men en andningsövning där jag räknar en inåutandning på 1, upp till 10, och sedan börjar om, tills jag somnar om, har visat sig fungera!:)
Susanne Lindström

2014-09-19 @ 20:39:47
Postat av: Anna

Känner igen det där med att propparna ibland ramlar ut. Får ta och testa någon annan sorts öronproppar och se om de fungerar bättre.

2014-09-23 @ 20:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!