Utan nyårslöften

De sista skälvande dagarna, innan det nya året är här. Med så mycket förhoppningar och förväntningar, att jag får ont i magen. Vete fan om jag orkar jobba så hårt framöver, som jag gjort hittills, alltid. Men jag antar att jag måste, för livet är hårt arbete!

Juletid i julefrid!

Njuter så av juletid och julefrid! :-D Jag älskar julen! <3 När mörkret ter sig kompakt, ute och inne, i värld och sinne, behövs ljus, att lysa upp! Både fysiskt och mentalt! Och förhoppningsvis lyser ljuset upp det mörkaste hjärta, och i svåra tider! Nog blir det många djupa andetag, då stressen hotar att ta tag! Men planera i tid, och börja i god tid! :-D Och om man har en familj att dela med och involvera, blir det såklart både lättare, och betydligt trevligare! :-D Enligt tradition samlade jag barnen de tu, till första advent, för julstök, julbak och julpynt, och skön samvaro!:-D <3 " Åt var och en efter behov, av var och en efter förmåga"! Jag planerade, förberedde, och delegerade, de arbetade och fixade! Och sedan kunde vi mysa tillsammans! :-D <3 När de åkt hem igen, var och en hem till sitt, kunde jag luta mig bakåt, och bara vara, och njuta! Det tänker jag fortsätta med, ett bra tag till, så länge det går! :-D

Jag tar ledigt idag

En sån där dag, då jag nästan inte kommer upp ur sängen, och därför inte bryr mig om att klä på mig. En sån där dag, då jag endast öppnar ytterdörren för att släppa in och ut katterna. Sådana där dagar som kommer, och går. Sådana där dagar, som kommer, efter dagar då man gjort annat. Kanske man kan kalla det en ledig dag. Jo, jag tar ledigt idag, jag har en semesterdag! För det behöver även jag!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!